Produkty dla cukier na ogórku (3)

Cukier Brązowy, Cukier Demerara, Cukier Kokosowy - Cukier Buraczany, Cukier Cani, Cukier Brązowy, Cukier Biały Krystaliczny Icumsa 45

Cukier Brązowy, Cukier Demerara, Cukier Kokosowy - Cukier Buraczany, Cukier Cani, Cukier Brązowy, Cukier Biały Krystaliczny Icumsa 45

Oferujemy produkt spożywczy wytwarzany przez krystalizację oczyszczonego i filtrowanego syropu pozyskanego z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej, który następnie jest suszony i przesiewany, aby uzyskać najpopularniejsze klasy cukru. Ma biały kolor i zawartość sacharozy wynoszącą 99,85 procent. Produkt ten może być określany jako Cukier Drobnoziarnisty lub Cukier Ekstra Drobnoziarnisty, w zależności od lokalizacji rynkowej.
Ekologiczny Cukier Kokosowy

Ekologiczny Cukier Kokosowy

Cukier kokosowy lub cukier z kwiatów kokosa pozyskiwany jest z kwiatów palmy kokosowej. Nowe pędy kwiatów kokosowych są odcinane, a następnie związane razem, zanim zostaną zapylone. Sok z kwiatów kokosowych jest zbierany, karmelizowany, a następnie suszony, aby uzyskać cukier. Cukier jest filtrowany przez siatki o różnej liczbie nitek. Cukier z kwiatów kokosa ma wysoką zawartość minerałów (potas, magnez, cynk i żelazo), witamin B1, B2, B3 i B6, a także kwasów tłuszczowych o krótkich łańcuchach, polifenoli i przeciwutleniaczy.
Organiczny Cukier Kokosowy

Organiczny Cukier Kokosowy

Cukier kokosowy organiczny lub cukier z kwiatu kokosa powstaje z kwiatów palmy kokosowej. Nowe pąki kwiatów kokosowych są ścinane, a następnie związane razem przed zapyleniem. Sok z kwiatów kokosowych jest zbierany, karmelizowany, a następnie suszony na cukier. Cukier jest filtrowany przez siatki o różnych gęstościach. Cukier z kwiatu kokosa ma wysoką zawartość minerałów (potas, magnez, cynk i żelazo), witamin B1, B2, B3 i B6, a także krótkołańcuchowych kwasów tłuszczowych, polifenoli i przeciwutleniaczy. POCHODZENIE: Indonezja OPAKOWANIE HURTOWE: 25 kg karton